PN-Pejse Showroom

Kom forbi PN-pejse showroom i Slagelse og se vores store udvalg af pejse og brændeovne. Vi er lokaliseret centralt i Slagelse og har mange modeller udstillet. Kom og oplev vores dybe kompetence inden for pejs og brændeovne. Som din profesionelle pejseforhandler, kan PN Pejse garantere dig god vejledning.

Pejsecenter i Slagelse

Hos os kan du se og prøve forskellige typer af pejse. Vi anbefaler at besøge vores pejse showroom, hvis du overvejer at investere i en pejs til sit hjem, da det giver mulighed for at se og prøve forskellige modeller og materialer i virkeligheden. 

Du vil finde en række forskellige typer af pejse, fx træpejse, gaspejse og biopejse. Der vil også være mulighed for at se forskellige designs og størrelser af pejse, så du kan finde den helt rigtige pejs til dit hjem.

Når du besøger os har du mulighed for at få professionel rådgivning og vejledning, der kan give gode råd om vedligeholdelse og installation af pejsen.

Vi har også et stort udvalg af tilbehør og udstyr til pejse, fx skorstene, røgkanaler og askebægre. Dette giver god mulighed for at se de forskellige kombinationsmuligheder og finde det pejsesæt, der passer bedst til din pejseløsning.